Over ons

Esther Zwietink

Hoi! Ik ben Esther en met passie werk ik als massagetherapeut, medium en Epiphora coach. 
Sinds 23 jaar behandel ik mensen met pijnklachten. Dit waren eerst alleen fysieke pijnklachten. Maar later werkte ik meer en meer met de diepere betekenis onder de klachten. 
Het is prachtig mensen te mogen begeleiden in een persoonlijk proces. Een proces dat emotioneel, spiritueel en fysiek hand in hand gaat. 

Afgelopen tijd heb ik me gespecialiseerd in Epiphora. Een mooie aanvulling op mijn werk. Mijn ervaring is dat Epiphora in groepsverband zoals ik dat met Leendert aanbied, bijzonder goed werkt. Het proces nauwgezet volgen, aanpassen waar nodig en persoonlijke begeleiding vind ik eervol en prachtig. De samenwerking met Leendert is bovendien bijzonder plezierig! 

Website: https://www.perlarosa.nl

Leendert Roosenbrand

Ik ben Leendert en ik ben ademtherapeut. Ik ben ervan overtuigd dat het verbeteren van de ademhaling de meest onderschatte manier is om je gezondheid te verbeteren. Ik heb dit zelf heel sterk aan den lijve ondervonden. Er zijn inmiddels ook talloze onderzoeken die bevestigen dat je letterlijk beter kunt worden door alleen al je ademhaling te verbeteren. 

Tel daar de vaardigheden en kennis van Esther én de Epiphora Methode bij op en je hebt een heleboel mooie tools om een begin te kunnen maken met het herstel van je klachten en het vertrouwen in je lichaam weer terug te vinden. Het is echt ontroerend om te zien hoe deelnemers aan onze cursus zichzelf in de ander herkennen en - ondanks hun beperkingen - de ander tot steun kunnen zijn.

Website: https://www.ademmeester.nl